Friday, July 4, 2008

Dag 4 "Do the laps and the swedes fuck?"

Bytte hotell från Bellagio till MGM Grand idag. MGM kostade bara hälften av vad Bellagio gjorde men oj vad jag ångrar mig... bor typ på ett kyffe. När man väl fått smak på det goda livet är det svårt att gå ner igen :(. Borde ha börjat på Kiss and Tell Motel, sen tagit in på Hooters Casino and Hotel (det finns på rikt! Kan det bli mer slitet?), styrt kosan mot Luxor, MGM Grand och sist av allt Bellagio eller Wynn. Kan inte leva så häääääär!

"Do the laps and the swedes fuck?" frågade en av alla dessa härliga taxichaffisar mig igår. Han läste en bok om Napoleon, hatade George Bush, gillade européer men förstod inte varför vi någonsin kunde sympatisera med palestinierna och gick ut i en lång harang hur Israels vara eller icke vara bevisade eller motbevisade Guds existens. Jag höll tyst och nickade med. Han var annars trevlig trots dålig munhygien. Kunnig.

Dagen har spenderats på Caesars Palace där jag tänkte shoppa lite. Ett par over prized shorts för 900 spänn blev det. Trösten var att hon som sålde dom spelade Jacob Dylan (Bobs son) och var en av de snyggaste kvinnor jag sett i mitt liv. Sötsnygg. Jag hade alltså kunnat betala 9000 för shortsen som ni som känner mig så väl vet. Inte patetiskt.

Ingen kamera ännu så ni får klara er utan bilder ett tag till. Var 45 grader idag vilket gör det svårt att strosa som jag nämnt tidigare, därav svårt att hitta kamera bland alla Guccibutiker. Får köpa en Versacekamera med Armaniobjektiv om det ska bli något verkar det som.

Kom hem vid 17 från Ceasars och åt buffén på MGM. Den får 3/5. Taskig lokal, maten var inget vidare alls. Har fan lust att sänka betyget en gång till. Jag gör det. 2.5/5. There you go.
Sen dess har jag haft lite feber och spelat nätpoker på rummet. Det kan kräva en förklaring känner jag. Varför spela nätpoker när man är i Las Vegas?
Eller, det kan ni nog få fundera på. Orkade bara inte med amerikaner fejs to fejs när jag kände mig lite risig.

Lina: Jag har adapter och dator men ingen kortläsare. Får så mycket fanmail att jag tyvärr inte hinner svara på allt och därför postar jag mitt svar här på bloggen :).

Imorgon börjar det för min del. VM. Skriver långt om jag är vidare och kort eller inget om jag åker ut. Sorry men kommer nog inte orka om det går dåligt. Just nu känns det mest overkligt.
Be en bön till pokerguden (David Moberg) för mig imorgon (idag för er svennar).

Hej så länge.

No comments: